Happiest Moment


hey it's me. AGAIN. ha memang lah, habis tuh, takkan hantu pulak nak update kan? mestilah manusia :3 *tampar pipi* okay dah. Tak jadi tidur, terasa ringan hati nak update. hee :D 

Dah masuk alam remaja, come on. Takkan takde CRUSH right? okay. disini saya mengaku saya ada weehee~ its Him, so may I call him Taemin? haha :D

Me and Him sama-sama ada masuk pertandingan Puisi Dan Lagu. From there I know him. Just For Your Information, saya jenis yang sangat susah untuk suka orang. tapi, bila dah suka, memang suka gila lah kan? At first, sya langsung tak tahu yang sya suka dia, disebabkan orang yang susah nak sukakan.. Mana nak perasan :3 thanks for that Macha and Gegurl, diorang yang sedarkan u_u

Mei
Pada suatu petang selepas pertandingan tu.. sya online. Tengok online friendlist, okay ada nama dia. Dengan berani nya..
sya:  Assalammualaikum , hey tangan sakit tahu time pertandingan tuh? actually tak sakit pun, as usual , nak tegur. 
him: waalaikumssalam , nape?
sya: ye lahh kacau orang, lenguh tangan.
him: alala~ sorry ea?
*time tuh dah melting actually, COMEON! alala~ tuh XD*
sya: hm, tengah buat apa?
him: tengok video, sya?
sya: oh..nothin baru bangun tido XD penat balik drpd pertandingan tuh..
him: ohh. wow hebat. single? 
sya: yeah ofcourse, but taken. 
him: taken? ada crush ke?
sya: entah.. Taemin?
him: errmm.. ada. budak comel. comel sangat. tapi, tak tahu lah. Dia dah ditaken! tension!
*and I was like. patah sejuta, nak nangis pun ada. :C sebab.. orang macam dia. takkan lah nak suka dekat macam sya ni u_u But hey! sya tak nangis, heee :D ye lah, hati orang kan, mana boleh paksa.. terus luah kat twitter: untung budak comel yang dia sukaa tuh T_T ahh.. :( *
sya: oh untung lah budak tuh :)
him: untung? entah lah. sya mesti ada crush kan? cakap lah, siapa dia..
sya: malu lah.. *tweet dekat twitter : saya suka awak lah capital blabla*
him: dah baca, saya suka awak jugak.:)
sya: ehh?! baca apaa?!
him: twitter ;) 


Fuuhh seriously, I do miss that moment. :3 Imma Happiest Girl that time. just bayangkan , crush kita suka kita *koma 1 bulan* tapi, semua itu hanya tinggal kenangan~ :') why? later on cerita. to be continued.. tenenene *terbang naik penyapu* 
ATTENTION : he's just my one only crush. In fact, my crush till now Xx
 p/s : conversation dia bukan 100 % sama, ada ubah sikit. but hey, isi dia sama sahaja ;) 


♥ Thanks For Reading! Like Kalau Suka. Do Leave Your Comment ♥

7 comments:

  1. sweet dear.. cinta muka buku ek.. Like this ! same with me..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha :3 bukan cinta muka buku lah! ni cinta beruk :3 haha :D happy life you got there :D

      Delete
  2. sweet nya jalan percintaan adik..huhu..semoga berbahagia & berkekalan dgn crush awk tu.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tak bercinta pun lhaa :3 minat gitu je. :)

      Delete
  3. Waaa..sweet macam gule2 kapas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kisah lama beb :') crush je pun lheerr :B

      Delete
  4. minat - minat je tau you know couple haram kan??.. love study first kay?

    ReplyDelete

Assalammualaikum kind peoples :D
Please leave ur priceless comments
ONE should be very enough for me
Thank you so much babe :*