GEDIK vs COMEL

hey hey! yo what's up bro! yoww whatcha doin? okay cukup sudah jadi adik beradik negro -,- haha :3 apa khabar? fuh, hebat ! hari nie update lagi x) actually ada kawan- monyet pink yang comel request suruh update. sya pun update lah~ 

Asalnya tengah bosan, takde idea otak kosong~ kosong~ ohh bak kata Najwa Latif . Dan dengan bosannya, sya scroll2 facebook timeline, twitter, and tumblr. At last, ada benda yang menarik. tenenene~ *bunyi gendang* apakah dia? 

TARRRAAAAAA XD 

 

Ohmyyy baby ni comel ouhh x) Pandai gila dia buat muka! HAHAHHA XD kreatif juga orang yang snap gambar ni :3 btw, kenal tak ayat tuh? zzzz -______- krukkhhkrukkhhh. Budak gedik gila nak mampos, muntah 10 baldi sya tengok. okay, perempuan tuh memang comel, but. ee geli duhh u_u tak payah lah buat muka sampai camtu. Natural beauty kan lagi bagus? :3 Cuba tengok balik tajuk, haaa! aaannnddd ofcourse! Baby yang kiut miut tiut piut liut. *eh? XD* menang! woo tahniah tahniah! *baling bunga* (tetibe, okay saya gila -,-)

Bagi sesiapa yang dah tengok video gedik tuh, cuba tengok yang ni pulak xD serious lawak gila. pecah perut den oii! haha! 

 
hahaha lawak gila beb XD paling tak nak kalah cara dia edit xD hahaha
Okay, moral of the story. *eceyh ada pula moral dia XD* 
Jangan jadi gedik, natural beauty is enough. kang kena bahan teruk gila macam perempuan ni :3 
okay, sekian~ adios yoww! *buat gaya Chris Brown*

♥ Thanks For Reading! Like Kalau Suka. Do Leave Your Comment ♥

4 comments:

  1. Replies
    1. *duckface* uhukuhks~ haktuih haha XD

      Delete
  2. hakhak . comel lah baby atas ni . pandai pulak orang yang edit :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. AHAH XD kan? comel ouh :3 wuuwuu! kalah budak gedik tuh x)

      Delete

Assalammualaikum kind peoples :D
Please leave ur priceless comments
ONE should be very enough for me
Thank you so much babe :*